Agnese Fūrmane
Jūlija attiecību horoskopi katrai zīmei
24.07.2013 06:20:59

Prognozes tapušas sadarbībā ar žurnālu Shape un ievoetotas š.g. jūlija numurā. Drīzūmā lasiet arī augusta prognozes:

Auns:

Attiecības: mēneša sākums ir brīdis, kad gribēsies saraut kādas tuvas attiecības. No kļūdainiem lēmumiem izvairīties palīdzēs intuīcija un pacietība. Atceries, ka nevienas attiecības nav ideālas un tavs partneris  vairāk vai mazāk, bet tomēr ir gatavs tev piekāpties. Šīs ir labākais laiks, lai ņemtu atvaļinājumu un sevi pilnībā veltītu mājai un ģimenei.

Vērsis:

Attiecības: ļoti aktīvs, dinamisks un iespējām bagāts mēnesis, kurā vajadzētu darboties ar pilnu jaudu, neskatoties uz to, ka dažus darbus var nākties darīt divreiz. Mēneša pirmajā nedēļā vairāk domā, ko runā. Dusmās pateikti vārdi reizēm mēdz piepildīties. Savukārt mēneša beigās būtu laiks doties atvaļinājumā.

Dvīņi:

Attiecības: mēnesis sāksies samērā dinamiski, turpināsies veiksmīgi un noslēgsies daudzsološi. Daudz laika veltīsi tam, lai ieviestu skaidrību naudas lietās. Tāpat var nākties pārskatīt vērtības un izdarīt secinājumus par veicamajiem un jau paveiktajiem darbiem. Mēneša beigās gaidāma interesanta iepazīšanās.

Vēzis:

Attiecības: šis ir tavs visu iespēju laiks. Tāpēc aktīvi vajag iesaistīties savas dzīves notikumu veidošanā. Darbības, kuras tiks veiktas mēneša otrajā pusē atnesīs tev ne tikai lielu materiālu labumu nākotnē, bet arī krietnu morālo gandarījumu. Neprecētās tiks bildinātas, precētās no jauna sajutīs mīlestības vareno spēku. Skaisti!

Lauva:

Attiecības: mēneša sākumā gaidāma situācijas saasināšanās tuvās attiecībās, kas liks pārdomāt un pārskatīt daudzas tev būtiskas lietas. Galējo lēmumu pieņemt vai nozīmīgus soļus spert ieteicams vien mēneša beigās. Iespējama gan darbavietas maiņa, gan skats jaunu apvāršņu virzienā. Kopumā šis ir mēnesis, kurā daudz kas tiks atrisināts.

Jaunava:

Attiecības: šajā mēnesī svarīgi nenest visu dzīves smagumu uz saviem pleciem, bet gan dalīt pienākumus ar draugiem, radiem vai kolēģiem. Apkārtējie būs ļoti pretimnākoši un gribēs tev palīdzēt, ja vien tu ļausi viņiem to darīt. Iespējams, mēneša beigās piepildīsies kāds tavs sen lolots un auklēts sapnis.

Svari:

Attiecības: nemierīgs mēnesis. Gan darbā, gan mājās risināsi daudz un dažādas sarežģītas lietas, kas prasīs no tevis lielāku atbildību un papildus piepūli. Tā visa rezultātā iespējams tiksi paaugstināta amatā vai saņemsi kādu citu pozitīvu novērtējumu no apkārtējiem.  Mēneša beigas ir labs laiks, lai dotos pelnītā atpūtā.

Skorpions:

Attiecības: lieliskas laiks, lai dotos eksotiskā ceļojumā uz ārzemēm un baudītu visu sapņu piepildījumu – pārticību, mieru un harmoniju. Ja tomēr izlem palikt tepat, tad izmanto šo brīnišķīgo laiku,  piepildot savus sapņus un cerības. Iespējama gan iestūrēšana laulības ostā, gan ģimenes pieaugums, gan mīlestības uzplaukums pilnā krāšņumā.

Strēlnieks:

Attiecības: lai varētu doties tālāk, sākumā jāatdod vecie parādi. Mēneša pirmajā pusē nodarbosies ar pagātnē neatrisināto jautājumu kārtošanu. Savukārt otrā mēneša puse var pavērt tev iespējas, kas agrāk pat sapņos nav rādījušās. Iespējams saņemsi mantojumu vai kā savādāk gūsi neatsveramu atbalstu savām izvēlētajām darbībām.

Mežāzis:

Attiecības: attiecības un visi jautājumi, kas ar tām saistīti, šomēnes būs aktuālākā tēma. Mēneša sākumā pārāk asa vai kategoriska rīcība var mudināt tevi pieņemt pārsteidzīgs lēmumus. Savukārt atlikusī mēneša daļa var sagādāt tev ļoti patīkamus, pat aizkustinošus mirkļus. Iespējams tiksi bildināta vai pieņemsi kādu citu nozīmīgu lēmumu, piemēram par došanos līdzi  partnerim uz tālām zemēm.

Ūdensvīrs:

Attiecības: ja centīsies mazāk iesaistīties strīdos un konfliktos, arī apkārtējie cilvēki reaģēs mierīgāk. Turpretim, ja gribēsi visiem pierādīt savu taisnību, bez nopietniem strīdiem un konfliktiem neiztikt, īpaši mēneša sākumā. Mēneša beigās saņemsi paaugstinājumu darbā vai piepildīsi kādu sen lolotu sapni.

Zivis:

Attiecības: nesteidzini notikumus mēneša sākumā. Esi pacietīga, jo viss labākais tev vēl tikai priekšā. Šis ir brīdis, kad iespējams saņemt kādu ievērojamu labvēļu atbalstu, lai beidzot realizētu lietas, par kurām runāts jau gadiem. Tavas iespējas šobrīd ir neierobežotas. Vēlies visu un, iespējams, viss tev arī būs un piedevām vēl tika skaiti kā Holivudas filmās.

Skaistumkopšana: 5, 6, 10, 12, 13, 17, 20, 25, 26, 30, 31

Sports: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 25, 27, 29, 30

Pirts: 1, 2, 8, 10, 11, 12, 16, 17, 25, 27, 28, 29, 31

Atslodzes dienas: 7, 8, 16, 21, 22, 27, 29