Agnese Fūrmane
Augusta attiecību horoskopi katrai zīmei
07.08.2013 13:06:50

Prognozes tapušas sadarbībā ar žurnālu SHAPE un ievietotas š.g. augusta numurā:

Augusts 2013

Auns:

Attiecības: šis ir labākais laiks, lai iepazītos, sevi parādītu, priecātos un baudītu dzīvi. Tomēr tas nenozīmē, ka par darbu un pienākumiem varēsi pavisam nedomāt. Tieši otrādi, arī karjerā būs iespējas, kuras nevajadzētu palaist garām. Centies lielākos plānus realizēt līdz 23. augustam, jo mēneša beigās viss neies tik gludi, kā gribētos.

Vēris:

Attiecības: īstais laiks, lai savestu kārībā mājokli, veiktu remontu vai pārbīdītu mēbeles. Tāpat nenāktu par ļaunu vairāk uzmanības pievērst mājiniekiem un viņu emocionālajām vajadzībām. Ne vienmēr pilns vēders un pārticīga dzīve garantē labas attiecības. Pēc 22. augusta nāksies pieņemt svarīgus lēmumus gan karjerā, gan mīlas lietās.

Dvīņi:

Attiecības: lai nonāktu pie veiksmīga rezultāta, nevajag nodarboties ar pārāk daudzām lietām vienlaicīgi, tā arī nevienu līdz galam nenovedot. Šajā sakarā mēneša vidū iespējams saskarsies ar kritiku no apkārtējo puses. Izvēlies divus, trīs galvenos virzienus un tajos arī darbojies. Šomēnes iespējamas veiksmīgas iepazīšanās, kā arī jaunu projektu uzsākšana.

Vēzis:

Attiecības: pašā mēneša sākumā un beigās lietas kārtosies ļoti veiksmīgi. Savukārt mēneša vidū iespējams saskarsies ar nepatīkamām situācijām, kuras krietni pakutinās tev nervus. Konfliktus vajag risināt, nevis apvainoties vai tēlot, ka viss kārtībā. Lielu vērību piegriezīsi jauniem ienākumu veidiem un to ieviešanai ikdienā.

Lauva:

Attiecības: lielākā veiksme un izdošanās gaidāma pašā mēneša sākumā. Tad arī vajadzētu būt maksimāli aktīvai un izmatot dzīves piedāvātās iespējas. Iespējams kāds negaidīts piedāvājums sagriezīs visu tavu dzīvi ar kājām gaisā. Savukārt mēneša vidū esi piesardzīgāka un svarīgus lēmumus apdomā divreiz.

Jaunava:

Attiecības: svarīgākos darba jautājumus nokārto pašā mēneša sākumā, bet atlikušo mēneša daļu velti sev un savu iegribu apmierināšanai. Varbūt dodies sen kārotā ceļojumā uz ārzemēm vai vienkārši atpūties laukos kopā ar tuviem cilvēkiem. Nekādus nozīmīgus lēmumus vai izmaiņas dzīvē šajā laikā labāk neveikt, jo pastāv intrigu un nelabvēļu aktivizēšanās risks.

Svari:

Attiecības: sabiedriski ļoti aktīvs mēnesis, kurā izjutīsi pastiprinātu apkārtējo cilvēku interesi par sevi, kā arī biežāk vēlēsies pavadīt laiku ārpus mājas. Tas nozīmē, ka vari doties gan kādā ārzemju ceļojumā, gan apbraukāt Latvijas skaistākās vietas. Iespējams kāda draudzība negaidīti pāraugs romantiskās attiecībās.

Skorpions:

Attiecības: kamēr citi bauda vasaras priekus, tev būs jāstrādā ar pilnu sparu. Īpaši jāiespringst būs mēneša vidū, kad var nākties risināt sarežģītus jautājumus darba vietā. Savukārt pēc 22. augusta spriedze atslābs un arī tu varēsi vairāk laika veltīt savām interesēm un hobijiem. Iespējams dosies aizraujoša ceļojumā uz ārzemēm vai gatavosies veiksmīgi uzsākt jaunas studijas.

Strēlnieks:

Attiecības: iespējams dosies uz ārzemēm vai daudz laika pavadīsi, apcerot nākotnes plānus un ieceres. Veiksmīgākais laiks biznesa pārrunām ir pats mēneša sākums. Savukārt mēneša vidū var nākties risināt jautājumus par darba vietas maiņu. Tāpat iespējamas nesaskaņas ar priekšniecību vai padotajiem. Mēneša beigās gaidāmi nozīmīgi pārkārojumi un reorganizācijas gan tuvās attiecībās, gan darbā.

Mežāzis:

Attiecības: var nākties risināt sarežģītas mantojuma lietas, tiesas prāvas, kārtot nepatīkamus jautājumus ar banku, apdrošinātājiem vai nodokļu iekasētājiem. Lai viss norisinātos pēc iespējas harmoniskāk, nestreb karstu un esi gatava arī no savas puses piekāpties kaut dažos jautājumos. Mēneša beigās situācija stabilizēsies un parādīsies ‘’gaisma tuneļa galā’’.

Ūdensvīrs:

Attiecības: centrālā mēneša tēma - attiecības ar apkārējiem. Aktualizēsies viss, kas iepriekš ticis noklusēts, nepateikts vai neizdarīts. Ja nekādu parādu un nepadarīto lietu tavā ‘’kontā’’ nav, priecājies. Iespējams tieši šomēnes iepazīsies ar kādu, kurš nākotnē kļūs par tavu īsto un vienīgo. Savukārt sarežģītās attiecībās esošajām jārēķinās, ka lietas nāksies sakārtot un salikt pa plauktiņiem.

Zivis:

Attiecības: sarežģītas situācijas šomēnes gaidāmas darbā, attiecībās ar kolēģiem vai priekšniecību. Tāpēc, ja nav nekas steidzams darāms, labāk paņem atvaļinājumu un velti šo laiku atpūtai, vairāk padomā par veselību un izrādi rūpes saviem mīļajiem. Ja tomēr uz darbu ir jāiet, atceries, ka izeja un saprātīgs risinājums atrodams vienmēr.

Skaistumkopšana: 3, 4, 5, 9, 10, 16, 19, 27, 29, 31

Sports: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 13, 14, 16, 19, 23, 25, 26, 27, 28, 31