Agnese Fūrmane
Novembra attiecību horoskopi katrai zīmei
04.11.2013 11:30:52

Auns:

Attiecības: šā mēneša devīze: ‘’Lēnāk brauksi, tālāk tiksi!’’. Tas attiecas uz visām dzīves jomām. Līdz 11. novembrim var nākties saskarties ar ķibelēm darbā, savukārt mēneša vidū karsti ies attiecību lauciņā. Neesi tik stūrgalvīga un ieklausies arī tajā, ko saka citi. Tāpat rēķinies ar to, ka kaut ko no agrāk iecerētā var nākties mainīt vai darīt savādāk.

Vērsis:

Attiecības: visas lietas kārtosies daudz vieglāk, ja būsi atvērta, komunikabla, nebaidīsies citiem teikt, ko domā, kā jūties un ko vēlies sasniegt. Iespējams tiksi pie paaugstinājuma vai saņemsi kādu labu piedāvājumu mēneša sākumā. Savukārt mēneša otrajā pusē pastāv risks uzkāpt kādam nelabvēlim uz varžacīm. Sekas nav grūti prognozējamas.

Dvīņi:

Attiecības: strādāsi galvu nepacēlusi. Centrālā tēma - darbs un ar to saistīto problēmu risināšana. Iespējams ir viss. Sākot ar darba vietas maiņu un beidzot ar paaugstinājuma saņemšanu. Tā teikt – katram pēc nopelniem. Tikai pēc 21. novembra tavs skats pacelsies pāri papīru kalniem, lai ieraudzītu arī citus cilvēkus sev apkārt.

Vēzis:

Attiecības: ja esi viena, aktīvi metīsies nakts uzdzīvē, priecāsies un baudīsi dzīvi, ja esi attiecībās, vairāk laika veltīsi cilvēkiem, kurus mīli. Jebkurā gadījumā visam pamatā būs vēlme mīlēt un būt mīlētai. Ja vēlies iepazīties, biežāk apmeklē teātri, kino kā arī citas sabiedriski aktīvas vietas. Mēneša vidū neņem tik nopietni pie sirds kāda cilvēka dusmās pateiktus vārdus.

Lauva:

Attiecības: neskatoties uz to, ka vislabāk jutīsies ieritinājusies azotē savam mīļotajam, daudz laika veltīsi arī mājokļa labiekārtošanai, mājinieku labsajūtas uzlabošanai un viņu vajadzību apmierināšanai. Tāpat atsaucīgi palīdzēsi vecākiem vai citiem tuviem radiniekiem. Tikai pēc 21. novembra sāksi pievērst lielāku uzmanību tam, kas notiek ārpus tavas privātās dzīves.

Jaunava:

Attiecības: daudz runāsi, mācīsi, rādīsi, būsi tā, kura nodod informāciju visdažādākajos līmeņos. Šis ir veiksmīgs brīdis, lai pabeigtu kursus, padziļinātu zināšanas profesionālā jomā un celtu savu kvalifikāciju. Ja būs interese, parādīsies arī iespējas iepazīties. Tas, ka jaunais kavalieris vēlāk var izrādīties ‘’cietais rieksts’’, jau ir cits stāsts.

Svari:

Attiecības: lielākais akcents tiks likts uz vērtību pārvērtēšanu un naudas pelnīšanu. Mēneša sākumā iespējams nopirksi ko tādu, par ko jau sen esi sapņojusi. Savukārt mēneša otrajā pusē var nākties pārskatīt jautājumus saistībā ar partnerattiecībām vai citām līgumsaistībām. Atceries, ka visu izbeigt vienmēr var paspēt, bet veiksmīgi atrisināt samilzušas problēmas ne katram izdodas tik diplomātiski kā tev. Izmanto šo savu talantu. Būsi tikai ieguvēja.

Skorpions:

Attiecības: izstarosi valdzinošu seksapīlu un pastiprināti piesaistīsi sev apkārtējo uzmanību. Ja esi viena, iespējams satiksi kādu pavisam romantiski noskaņotu kavalieri. Savukārt mēneša vidū būtu ieteicams ievērot piesardzību, dodoties naksnīgajās ielās. Profesionālajā jomā būsi gatava kalnus gāzt, lai tiktu galā ar visām iespējamām un pat neiespējamām problēmām.

Strēlnieks:

Attiecības: ‘’Lai suņi rej, bet karavāna iet tālāk!’’ Labāk veiksies tām Strēlniecēm, kuras mācēs ne uzreiz visas kārtis likt galdā. Šobrīd liela nozīme ir noslēpuma momentam un mākslai saprasties bez vārdiem. Labs padomdevējs visos jautājumos būs intuīcija vai kāds naudīgs partneris, kuram ļoti simpatizēs tavas skatījums uz lietām. Kopā var izveidoties laba savienība.

Mežāzis:

Attiecības: veiksmīgāka un visādi citādi produktīvāka izrādīsies mēneša pirmā puse. Šajā laikā gozēsies kolektīva uzmanības centrā un izcelsies ar jauniem sasniegumiem karjerā. Iespējams kāds teiks tev atzinīgus vārdus vai piepildīs kvēlākos sapņus. Sākot ar 15. novembri situācija sarežģīsies un ne viss ies tā, kā gribēsies. Ieteikums – ‘’Saglabā vēsu prātu!’’

Ūdensvīrs:

Attiecības: vairāk par visu būsi norūpējusies par savu statusu un iespējām profesionāli izvirzīties. Pirmajā mēneša pusē var būt brīdis, kad piepildās kāda sen lolota iecere vai tev tiks piedāvāts labāks darbs. Kopā ar jaunajām iespējām nāks arī papildus pienākumi, stress un negaidītas izmaiņas, kas tevi var skart mēneša otrajā pusē. Tver to visu vieglāk! Viss notiks tā, kā tam jānotiek.

Zivis:

Attiecības: iespējams saņemsi patīkamu piedāvājumu no kāda ārzemnieka vai arī pati dosies atpūsties uz siltajā zemēm. Ja neinteresē neviens ne otrs, nekas cits neatliks kā darboties radošajā jomā, kurā arī gaidāmi lieliski rezultāti. Labāk darbi veiksies mēneša pirmajā pusē, savukārt otrajā no tavas dzīves var aiziet prom tas, kas tev nav vajadzīgs. Palaid to!

Skaistumkopšana: 1, 4, 6, 8, 11, 12, 16, 20, 23, 26, 30

Sports: 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12, 16, 17, 19, 22, 23, 26, 27, 30

Pirts: 5, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27

Atslodzes dienas: 2, 3, 10, 11, 17, 18, 25, 26