Līga Šīrona
Lekcija par dispozīciju ķēdītēm 29. un 30.novembrī
07.11.2013 06:23:29
Gaidām astro interesentus 2 dienu lekciju kursā 29. un 30. novembrī (piektdienas vakars 18:00-21:00 un sekojošā sestdiena 10:00-16:00). Lektore - CHRONOS studente Maija Krafte.

Galvenās tēmas un programma:

Piektdien, 29.novembrī 18:00-21:00

Dispozīciju ķēdītes, to darbības princips:
4 Ķēdīšu būvēšana, pirmreizējā analīze, salīdzināšana;
Pamatu pamati – pirmreizējā (tūlītējā) informācija, ko varam nolasīt uzreiz.
Centra planētu interpretācija (ja pagūsim tikt galā ar augstāk minēto, ja nē – tad ar to sāksim sestdien no rīta)
mājas darbs (a kā savādāk!:) )

Sestdien, 30.novembrī 10:00-16:00

4 ķēdīšu kopskats. Sākam interpretāciju. Skatām piemērus. Planētu līdzsvarošanas, stiprināšanas principi.
Turpinām ar pārvaldījuma ķēdītes analīzi – visu sīki un smalki, sākot no centra (centriem) līdz pat  planētētu pozīcijām ķēdītē pa orbītām, planētām “atpūtas” un “atsvešinātības” zonās.
Izskatīsim arī Retrogrādo planētu nozīmi un interpretācijas nianses ķēdītes kontekstā, kā arī Mēness Mezglus.

Nodarbības notiks Astroloģijas skolas CHRONOS telpās Rīgā, Āgenskalnā, mazajā Nometņu ielā 22 – 12. Lūgums savu ierašanos iepriekš pieteikt uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu vai pa tel. 29434903.  Cena Ls 15,-
Grupā ir 12 vietas, tātad lekcijā būs brīvi iespējams arī individuāli uzdot jautājumus un diskutēt.

Skolas telpās ir pieejama mājīga virtuve, kurā uzvārīt tēju vai kafiju un uzsildīt līdzpaņemtās pusdienas.

Līdzi būtu vēlams ņemt ne tikai labu noskaņojumu un aktīvu interesi par lekcijas tēmu, bet arī savu natālo karti, zīmuli, dzēšgumiju (pilnīgi nopietni), pildspalvu un piezīmju burtnīcu. Nepieciešamās pamatzināšanas – pabeigts vismaz 1.kursa 1.pusgads – zodiaka zīmes un planētas zīmēs.

Atslēgvārdi: