Atslēgvārds: Merkūrs

Guna Kārkliņa
Tas retrogrādais „čorts” atkal ir klāt! :)
07.11.2012 03:00:37

Nekļūdīgi zinu, kad viņš tuvojas. Cool Nemaz nav jāskatās kalendārā. Parasti mana datorpele tad parāda raksturu un neatkarības tieksmes. Tā tekstos iezīmē kādus vārdus, pēkšņi pārceļ frāzes, sajauc loģisko secību, kursors spēlē spēlīti „Noķer mani!”, parādoties drīz vienā, drīz pavisam citā vietā. Es kļūstu nervoza, pikta, jo atlikt neko nevaru. Katru dienu ir kādi rakstāmdarbi – vai nu jāraksta vai jārediģē teksti „Praktiskās Astroloģijas” žurnālam, jāveido vispārējie horoskopi „Vakara Ziņām”, „Mājai”, „100 labiem padomiem”, kalendārs dārzkopju izdevumam „Mazdārziņš”, jāsniedz pa kādai rakstiskai atbildei patstāvīgajiem klientiem. Dators ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Atzīmējot retrogrādā Merkūra tuvošanos pirms vairākām dienām datorā iemetās vīruss. Labi, ka dēls operatīvi visu pārinstalēja. Pagaidām ir labi, bet peles niķu dēļ gan īsti nezinu vai šo nelielo stāstiņu pabeigšuSmile. Re, atkal bezsakarā iezīmēja veselu rindkopu!Frown

Kad retrogrādais bija iestājies iepriekšejā reizē, trīs reizes pirku „flešiņus”. Vecais, labais, ko biju lietojusi vairākus gadus, atteicās darboties. Dēls pasūtīja jaunu no i-neta. Ok. Lietoju pāris dienas līdz vienā brīdī tas atteicās atdot man informāciju. To vissvarīgāko, protams. Nevar atvērt un viss!

Aizgāju uz darbnīcu. Meistars jautā: „Ko Jūs te formatējāt?” „Es? Un formatēju? Nemūžam...” Izmocījās, noņēmās, bet pie informācijas tā arī netika. „Izmetiet!” spriedums bija lakonisks. Meita no saviem krājumiem iedeva pilnīgi jaunu. Pēc pāris dienām atkal tas pats. „Formatējāt?” „Nemūžam, nekad un nemaz!!!” „Izmetiet!” Nopirku trešo, jo nekādas Retrogrādā Merkūra beigas gaidīt nevarēju. Tpu, tpu, tpu... Tas darbojas.

Izveidojās situācija, ka tieši tajā laikā mājas vannas istabā vajadzēja nomainīt krānu. Kas jādara, jādara. Puikam manam zelta rokas – viens un divi – jaunais krāns pielikts. Atnāku uz LASTRAs valdes sēdi, pirms tās kolēģiem pastāstu. Andris Račs tā domīgi nosaka: „Redzēs, cik ilgi kalpos...” Kā ūdenī (zvaigznēs) būtu skatījies. Krāns ir pagalam!!! Un nebija jauno tiem lētākajiem un nekvalitatīvākajiem!

Mana ģiemne retrogrādā Merkūra periodus diezgan cītīgi ievēro un šajā laikā mēs cenšamies neiegādāties tehniskas un tehnoloģiskas ierīces. Stāstu par to arī daudziem draugiem un paziņām un reiz viena laba žurnalistikas kolēģe piebrīdināja: „Guna, tu man noteikti pasaki, kad tas... nu, tas... retrogrādais... „čorts” atkal būs klāt!”

Tas nu ir noticis. Kaut kā jāpārdzīvo tuvākās nedēļas, līdz 27. novembrim.Smile

Atslēgvārdi: astroloģija | astrologs | astroloģe | Latvijas Astrologu asociācija | Guna Kārkliņa | retrogrāds | Merkūrs

Komentāri 11 | Lasīts: 12408 | Lasīt tālāk...