Jaunumi

Paziņojums pat Latvijas Astrologu asociācijas kopsapulces sasaukšanu

Piektdiena, 05 janvāris 2018 23:05
Drukāt PDF

2018. gada 19. janvārī plkst. 19:00 Rīgā, Murjāņu ielā 7a, 23. kabinets notiks Latvijas Astrologu asociācijas (LastrA) biedru ikgadējā kopsapulce.

Dienas kārtība:

1. LAstrA biedri tiks iepazīstināti ar valdes sēdē pieņemtajiem lēmumiem, kas saistās ar izmaiņām valdes sastāvā.

2. Kopsapulcē būs iespējas izvirzīt kandidātus vai pieteikt savu kandidatūru darbam LastrA valdē.

3. Paredzētas diskusijas par turpmāko LastrA attīstību, darbības mērķiem un virzieniem.

4. Plānots apspriest LastrA konferences rīkošanu 2018. gadā. (Saskaņā ar 2017. gada LastrA biedru kopsapulces lēmumu konferences rīkojamas reizi divos gados.)

LastrA valde aicina pieteikties darbam valdē aktīvus, enerģiskus cilvēkus, kuriem ir idejas un vēlme dot savu ieguldījumu astroloģijas nozares attīstībā.

LastrA valdes priekšsēdētāja Māra Ošuroka

Izsludina jauno studentu uzņemšanu 3 mēnešu ezoteriskajos kursos

Otrdiena, 12 decembris 2017 10:20
Drukāt PDF

Horoskopu Pasaule izsludina jauno studentu uzņemšanu 3 mēnešu ezoteriskajos kursos. Mācības plānots uzsākt 2018.gada janvārī.

Kopumā paredzētas 30 nodarbības, tēmas jau šobrīd var aplūkot HP mājas lapā (http://horoskopupasaule.lv/…/skola-kursi-…/ezoteriskie-kursi).

Mācīsimies 2x nedēļā otrdienās un ceturtdienās no 18:30-21:00.

Plašāka informācija un pieteikšanās pie Horoskopu Pasaules administratora T:28232708 un uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu .

Horoskopu Pasaules skola sveic savus esošos un topošos studentus Zinību dienā!

Pirmdiena, 04 septembris 2017 02:39
Drukāt PDF

"Šurp grāmatas, uz skolu! Es būšu teicamnieks!"

Horoskopu Pasaules skola sveic savus esošos un topošos studentus Zinību dienā!

Atgādinām, ka 4.septembrī gaidām jaunos 3 mēnešu ezoterikas kursu interesentus uz atvērto durvju dienu.

Mācības plānots uzsākt 18.septembrī. Kursus beigušajiem pastāv iespēja turpināt mācības 2 gadīgajā astroloģijas skolā. Kursi tika veidoti ar domu, lai cilvēks, kurš nav iepriekš saskāries ar filozofiskām mācībām, spētu izvēlēties sev piemērotāko tēmu, kuru varbūt vēlāk sāktu apgūt padziļināti.

Tieši tāpēc lekcijas ir gan par fen šui, gan krāsu un aromātu ietekmi uz mums, litoterapiju, dabas ritmiem, vārda atbilstību, astronomiju un protams, astroloģiju. Tāpat svarīgi, lai cilvēks iegūstot ezoteriskās zināšanas vienlaicīgi izprastu un harmonizētu sevi, spētu atrisināt savas ikdienas problēmas, kā arī iegūtu jaunus domu biedrus.

Atcerieties, ka tikai pamainot vidi, var notikt pārmaiņas dzīvē!

Gaidām Tevi mūsu pulkā!

Pieteikšanās pa T:28232708 vai uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

Uzsāk uzņemšanu ezoteriskajos kursos

Trešdiena, 09 augusts 2017 12:24
Drukāt PDF

Informējam, ka Horoskopu Pasaule astroloģijas skola uzsāk interesentu uzņemšanu 3 mēnešu ezoteriskajos kursos (30 nodarbības, katra pa 3 akadēmiskajām stundām).

Tēmas: astroloģija, astronomija, talismani, litoterapija, fen šui, krāsu un aromterapija, vārda izvēle, Mēness ritmi, krīzes gadi u.c. (plašāks izklāsts www.horoskopupasaule.lv ).

Pēc kursu beigšanas tiek saņemts sertifikāts, kā arī pastāv iespēja turpināt apgūt astroloģijas mācības 2 gadīgajā skolā.

Pieteikšanās līdz 4. septembrim, kad arī notiks pirmā bezmaksas tikšanās - atvērto durvju diena mūs skolas telpās Juglā, Bākūžu ielā 13A-3.

Mācības tiks uzsāktas 18. septembrī un notiks 2 x nedēļā darbdienu vakaros (par dienām un laikiem pastāv iespēja vienoties pirmajā tikšanās reizē).

Pieteikšanās un sīkāka informācija pa T:28232708 un uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

Piedāvā apmeklēt semināru "Karmiskā astroloģija"

Pirmdiena, 12 jūnijs 2017 10:15
Drukāt PDF

Klāt vasara, atpūta, atvaļinājumu laiks, tomēr, iespējams, tieši tāpēc Tev būs parādījusies kāda brīva diena, lai pieslēgtos filozofiskām mācībām.

"Horoskopu pasaule" piedāvā apmeklēt semināru "Karmiskā astroloģija".

Nodarbību ietvaros runāsim par Lilitu jeb Melno Mēnesi.

*Kā pareizi astronomiski skaidro šo punktu un kā tas ietekmē mūsu personīgo horoskopu no astroloģiskā viedokļa.

*Lilita mājās un zīmēs, svarīgākie tās aspekti.

*Kas Lilitai līdzīgs ar Mēness mezgliem.

Semināra norises laiks un vieta: 2017. gada 17. jūnijs plkst. 10:00 -18:00, Horoskopu Pasaules astroloģijas skola - Jugla, Bākūžu iela 13A-3.

Pieteikšanās un sīkāka informācija pa T:28232708 un uz e pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu līdz 15. jūnijam.

Maksa par semināru 45 eur

PS - Ņem līdz savu astroloģisko karti vai izdrukāsim Tev to uz vietas.

Māju sistēmas vai skola, kurā mācījies astroloģiju nav būtiskas, runāsim globālā nozīmē!

1 lapa no 12

<< Sākums < Iepriekšējā 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nākamā > Beigas >>