Notikusi LAstrA valdes sēde

Drukāt PDF

Pēc vasaras sezonas LAstrA valde atsākusi savu darbību. 2012. gada 24.septembrī notika valdes sapulce.

Dienas kārtībā bija dažādi jautājumi:

1. LAstrA biedru rindās tika uzņemts Ivars Zagorskis. Apsveicam!

2. Tika nolemts sertifikācijas komisiju sasaukt 2012. gada 15. oktobrī.

Interesentus, kas vēlas kārtot profesionāla astrologa sertifikātu, lūgums savlaicīgi pieteikties uz e pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu , lai saņemtu datus eksāmena kārtošanai.

3. Ir ierosinājums tuvākā laikā sarīkot jaunajiem LAstrA biedriem "sapazīšanās pasākumu" neformālā gaisotnē.

4. 2012. gada 16. novembrī tiks rīkota konference. Lūgums pieteikt savus referātus savlaicīgi. Biedriem bezmaksas pasākums!

5. Apspriedām reklāmas pasākumus. Nolēmām ievietot informāciju par Lastru "Astronomijas un astroloģijas avīzē" un jaunajā žurnālā "Praktiskā astroloģija", kā arī izveidot kontus Twiterī un Facebook (tiem, kas vēlas aktīvi iesaistīties, tiks iedotas piekļuves paroles).

6. Guna Kārkliņa piedāvā iespēju veidot sakarus ar Maskavas astrologiem un apmeklēt lekcijas Krievijā. Tiks ziņots par iespējamiem lekciju datumiem.

Aicinām sertificētos astrologus iesniegt savus foto un info profilu izveidošanai asociācijas mājas lapā http://astrologer.lv/astrologi.html , ja vēlaties reklamēt savu privātpraksi. VISI asociācijas biedri var izmantot iespēju veidot savus blogus! Sīkāka info Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu