Vasaras skola-nometne

Drukāt PDF

Nu jau sesto reizi notiks astrologu pulcēšanās skaistajos Amatas krastos, viesu namā BILLES NAMS uz trīs dienu klausīšanos, runāšanos, iepazīšanos, atkalsatikšanos un jaunu zināšanu apguvi. Kā parasti - nometne notiek no ceturtdienas līdz sestdienai, trīs dienas un trīs dažādas tēmas un lektori.

Nometne sākas 23.augustā plkst. 9:00.

Šī gada tēmas un lektori:

Ceturtdien, 23.augustā Juris Biršs "Neaspektētas planētas un to "kustināšana"."

Ceturtdienas vakara nodarbību vadīs Jānis Bēniķis  "Fiziognomika un astroloģija" (vakara nodarbība maksās 2 Ls)

Piektdien 24.augustā Atis Zariņš "Vēdiskā astroloģija, Jyotish" (lūgums nometnes dalībniekiem paņemt līdzi savas mājas/dzīvokļa plānu ar iezīmētām debesspusēm!)

Sestdien, 25.augustā - Māra Ošuroka "Astronomija" un "Astromineroloģija"

Dalības maksa, piesakoties un izdarot iemaksu līdz 31.jūlijam (iekļauta dzīvošana, ēdināšana, dienas nodarbības) - Ls 50. No 1.augusta - Ls 60. Pieteikšanās e-pastā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu un/vai pa tel. 29434903. Dalībnieku skaits var tikt ierobežots. Iespējams vienoties par atsevišķu nodarbību apmeklēšanu.