Mēneša prognoze

furmane.agnese@gmail.com

Oktobris 2011

Auns:
Fitness – motivācija doties uz sporta zāli būs saistīta ar vēlmi izrādīties un biežāk pabūt cilvēkos. Ieteicama deju studijas apmeklēšana. Šādas aktivitātes vienlaicīgi uzturēs tavu fizisko formu un sniegs patiesu emocionālo baudījumu.
Veselība – jūtīgākie periodi būs pats mēneša sākums un mēneša beigas, pēc 23. oktobra, kad strauji palielināsies akūtu saslimšanu risks. Pārējo laiku jutīsies lieliski un arī enerģijas būs pietiekoši.
Attiecības – šis ir mēnesis, kad centrālās tēmas Auna dzīvē būs saistītas ar attiecībām. Iespējama gan jauna, daudzsološa iepazīšanās, gan stāšanās laulībā. Tāpat palielinās izredzes tikt pie ģimenes pieauguma. Ja tas neietilpst tavos plānos, esi piesardzīgāka.
Vērsis:
Fitness – iekšējais nemiers un vēlme pēc pārmaiņām mudinās tevi meklēt jaunas iespējas vai jaunas metodes, kā uzlabot savu pašsajūtu. Šomēnes tev pietiks gribasspēka, lai uzsāktu individuālos treniņus vai vingrošanu mājās.
Veselība – pret savu veselību jāizturas ar lielāku atbildību, īpaši mēneša sākumā. Pastāv liela varbūtība, ka vari pazaudēt mēra sajūtu strādājot un arī izklaidējoties. Galvenais moto šomēnes – mērenība it visā. Tad viss būs kārībā.
Attiecības – kaut gan darbs un pienākumi tev būs pirmajā vietā, reizēm ļoti vēlēsies nodoties baudām vai atpūsties patīkamā sabiedrībā. Iespējamas kāda kaislību uguntiņa uzvirmos darba vietā. Tomēr labākais laiks attiecībām un jauniem kontaktiem gaidāms vien pašas mēneša baigās.
Dvīņi:
Fitness – viens no dinamiskākajiem mēnešiem, kurā nepieciešams darboties ar pilnu jaudu. Aktīvs dzīvesveids sniegs gan daudz prieka, gan vairos iespējas paplašināt paziņu loku, un kas zina, varbūt arī sastapt savu izredzēto.
Veselība – labākās zāles pret visām slimībām ir interesanta nodarbošanās, kas neatlicina laiku pat domām par sliktu pašsajūtu. Nedomāt par veselības jautājumiem varēsi vai visu mēnesi. Tikai pašās mēneša beigās pārlieka spriedze var ‘’noguldīt tevi gultā’’.
Attiecības – šis ir tavs mīlestības un romantikas mēnesis. Pirmā mēneša puse paies jautros pasākumos un izklaidēs, kas lieliski vairos iespējas iepazīties un atklāt priekš sevi kaut ko jaunu, vēl nepiedzīvotu. Mēneša beigās iespējama asāka vārdu apmaiņa ar darba kolēģiem.
Vēzis:
Fitness – vēlams uzlabot fizisko formu ar aktivitātēm, kas prasa krietnu spēka patēriņu. Jo vairāk laika pavadīsi sporta zālē, jo lietderīgāk izmatosi to enerģijas daudzumu, kas tev šobrīd piemīt. Uz priekšu!
Veselība – veselības problēmas lielākoties ceļas no neizmantotas vai nepareizi izmantotas enerģijas. Ar sabalansētu dienas režīmu un sportiskām aktivitātēm panāksi emocionālo līdzsvaru, kas tev tik ļoti nepieciešams.
Attiecības – visu mēnesi uzmanība tiks koncentrēta uz dziļi intīmām un personiskām lietām. Tāpat daudz laika veltīsi attiecību uzlabošanai ar tuviem cilvēkiem. Iespējams, ka kāda pavisam nenopietni iesākusies draudzība, pāraugs ilgstošās un stabilās attiecībās.
Lauva:
Fitness – pastiprināsies vēlme doties ārpus mājas, lai labi pavadītu laiku un piedevām vēl padižotos ar saviem jaunajiem sasniegumiem. Līdz ar to sporta zāle var būt viena no tavām iecienītākajām uzturēšanās vietām. Labs laiks, lai tuvotos savam skaistuma etalonam.
Veselība – lai arī viena no tavām mīļākajām nodarbībām ir cīņa ar liekajiem kilogramiem, nevajadzētu aizmirst, ka pārslogojot organismu, vari iedzīvoties sirdsklauvēs vai pat paģībt uz līdzenas vietas.
Attiecības – mēnesis piemērots aktīvai ceļošanai un jaunu zinību apgūšanai. Iespējams, ka tieši šobrīd risināsies notikumi, kuriem vēlāk būs nozīmīga loma visā turpmākā dzīvē. Mēneša beigās vairāk laika vēlēsies pavadīt tuvu cilvēku sabiedrībā.
Jaunava:
Fitness – tā kā šomēnes nāksies daudz strādāt vai risināt citu cilvēku problēmas, sportošana lieliski palīdzēs atslābināties un ļaus kaut brīdi nedomāt par ikdienā veicamajiem pienākumiem. Varbūt apgūsti kaut ko jaunu, piemēram, tenisa spēli.
Veselība – tā kā Jaunavas samērā modri uztur interesi par savu veselības stāvokli, šomēnes īpašu uzmanību ieteicams pievērst nervu un urīnizvadsistēmas stāvoklim. Saspringtākās šajās jomās var izrādīties mēneša baigas.
Attiecības – lielāka uzmanība attiecību jautājumiem tiks veltīta otrajā mēneša pusē. Var parādīties pat vēlme veikt nopietnas pārmaiņas esošās attiecībās. Iespējams   konfliktsituāciju skaita pieaugums tev tuvākā apkārtnē vai kāda nelabvēļa aktīva darbošanās.
Svari:
Fitness – salīdzinot ar pēdējā laikā piedzīvoto spēku izsīkumu, šomēnes jutīsies daudz možāk un enerģiskāk. Draugi un domubiedri būt tie, kas bieži mudinās tevi pievērsties aktivitātēm ārpus mājas. Sports kā patīkamas brīvā laika pavadīšanas veids.
Veselība – pēc dzimšanas dienas gaidāma laba pašsajūta un enerģētisko resursu pieaugums visa mēneša garumā. Lielākās grūtības  jau ir aiz muguras. Raizes var sagādāt vien pārlieka tieksme nodoties riskantiem pasākumiem.
Attiecības – gribasspēks un pārliecība par saviem spēkiem ļaus tev sakārtot nozīmīgas lietas. Jaunas tikšanās un sabiedriski aktīva darbošanās  var atnest dzīvē labvēlīgas pārmaiņas. Atstāsi spilgtu iespaidu uz pretējo dzimumu.
Skorpions:
Fitness – pieaugs vēlme uzlabot savu izskatu vai veikt kādas pārmaiņas vizuālajā tēlā. Tomēr tas nenozīmē, ka šis ir piemērots brīdis fiziskās slodzes palielināšanai. Vairāk nodarbojies ar sevis iekšēju disciplinēšanu un pieturies pie ierastās slodzes.
Veselība – šis ir viens no periodiem, kad veselībai jāpiegriež pastiprināta uzmanība. Tas nozīmē, ka nav vēlami nekādi ekstrēmi izlēcieni, pārpūle un pārmērīga dzīšanās pēc panākumiem. Miera periods līdz 23. oktobrim.
Attiecības – nepiemērots laiks nozīmīgām pārmaiņām vai jaunievedumiem. Jācenšas apkārt notiekošo pieņemt ar pacietību un jāpalīdz grūtībās nonākušajiem. Mēneša beigās nevēlēsies pakļauties ne autoritātēm, ne priekšniecībai. Iespējamas domstarpības arī ar laulāto draugu.
Strēlnieks:
Fitness – tieksies pēc iedomāta ideāla, kurš izskatās kā no žurnāla vāka izkāpis. Nav jau slikti uzstādīt sev lielus mērķus. Vajag tikai atcerēties, ka tie tiešām ir tālejoši, nevis sasniedzami vienā mēnesī. Samazini slodzi pēc 23. oktobra.
Veselība – jo vairāk būsi iedziļinājusies kādā problēmā, jo veiksmīgāk izdosies to atrisināt. Galvenais ir apzināties, ka katram cilvēkam pašam ir nepieciešams uzņemties atbildību par savu veselību. Samazini pārmērības savā ēdienkartē.
Attiecības – satiksi cilvēkus, kas būs gatavi atbalstīt tavus centienus un, pats galvenais, domās līdzīgi kā tu. Iespējams, ka tieši šomēnes atklāsi sev jaunas perspektīvas vai pavirzīsies solīti uz priekšu profesionālajā jomā. Pieaugs uzmanības apliecinājumu skaits no apkārtējiem.
Mežāzis:
Fitness – dinamisks mēnesis, kurā izdosies uzlabot ārējo izskatu un atbrīvoties no liekajām tauku rezervītēm. Neviens nespēj darboties tik metodiski, pārdomāti un neatlaidīgi kā tu. Tomēr mēneša beigās nepārvērtē savas lieliskās spējas.
Veselība – nekādas akūtas saslimšanas nav gaidāmas. Vienīgais drauds veselībai būsi tu pati, ja neievērosi drošības noteikumus sportojot vai pārvietojoties.
Attiecības – galvenais akcents tiks likts uz profesionālo darbošanos un jaunu virsotņu iekarošanu. Tomēr tas nenozīmē, ka attiecībām tev nemaz neatliks laika. Gluži otrādi. Iespējams, ka kāda draudzība pāraugs mīlestībā vai kāds ievērojams cilvēks sāks izrādīt interesi par tevi. Seksualitātes pieaugums.
Ūdensvīrs:
Fitness – daudz laika pavadīsi sporta zālē, rūpējoties par savu izskatu un fizisko labsajūtu. Gribēsi iekarot arvien jaunas un jaunas virsot