Jaunumi

Darbu sāk jauna astroloģijas skola (0 komentāri)

2011-11-04 12:21:00

Pēc piecu astrologu nometņu - vasaras skolu sarīkošanas astroloģe Līga Šīrona ir gatava astrologu un zinātkāro kopā sanākšanas rīkot biežāk. Lai drošāk, daļa pienākumu tiks uzticēta arī vīrieša pleciem - Jānim Bēniķim, astrologam ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi un LAstrAs sertifikātu.

Kā pirmā jaunajā skolā tiks piedāvāta meistarklase astroloģijas kolēģiem - esošajiem un topošajiem, kuri vēlas dalīties savā pieredzē, šaubās un papildināt savas un citu zināšanas konsultēšanā, darbā ar klientiem.

Pirmā tikšanās notiks 17.novembrī plkst. 18:00 Āgenskalnā, mazajā Nometņu ielā 22 - 12. Kā jau pirmā - iepazīšanās - nodarbība, tā būs bez maksas. Paredzamais nodarbības ilgums: 2,5 - 3 stundas.

Vienlaicīgi gatavojam arī lekciju kursu iesācējiem - tiem, kuri vēl nezina, vai astroloģija ir viņu ceļš vai pasaules uzskats, bet labprāt gribētu to noskaidrot. Tiem, kuri kādreiz bijuši pie astrologa un ir ziņkārīgi - kā tad īsti notiek astroloģisko karšu lasīšana? Tiem, kuri savu ceļu un uzskatu vēl meklē un domā, ka astroloģija to var palīdzēt atrast. Tiem, kuri sevi nevar pieskaitīt nevienam no nosauktajiem, bet uz lekcijām iet labprāt - lai smadzenes izkustinātu.

Pirmais iesācēju lekciju kurss sāksies 23.novembrī plkst. 18:00 un ir plānots katru trešdienas vakaru līdz 14.decembrim. Arī šīs nodarbības notiks Āgenskalnā. Dalībnieku skaits ierobežots (12 - 14).

Pieteikšanās - pa tel. 29434903 (Līga) vai e-pastu: liga.shirona@astrologer.lv

Informācija par turpmākajām aktivitātēm - www.meness.lv