Jaunumi

Mācies arī vasarā (papildināts 14.07) (0 komentāri)

2011-07-10 11:58:00

Izglītības centrs
Latvijas Republikas IZM
Reģ.Nr. 3360800265

www: kosmopulss.lv/lv/

INTEREŠU izglītības kursu plāns

> Litoterapija (minerāli) + praktiskais darbs ar karstiem akmeņiem

Litoterapija - sena zinātne, kas pēta minerālakmens un cilvēka savstarpējo mijiedarbību – veselību, raksturu un aizsardzību. Nodarbībās mācīsimies atrast sev piemērotāko minerālu un praktiski sadarboties ar tiem.
Nodarbības sākums š.g. 3.augustā no plkst.18.30 – 20:30.
Pasniedzēja – Ārija Podniece
Maksa Lvl 10.00 par nodarbību

> Roku sensorās jūtības attīstība – dziedniecības praktikums
         Šāda treniņa nepieciešamība - lai dziednieks savā praktiskā darbībā izstrādātu enerģētiskās sistēmas kanālu atvēršanu, kas iziet no roku pirkstiem un plaukstām.
       Sensorās jūtības attīstībai, cilvēkam darbojoties grupā, ir veiksmīgāki rezultāti nekā treniņus izdarot vienatnē. Tas izskaidrojams ar to, ka tiek aktivizēta kopējā grupas enerģija uz mazāk aktīvo enerģiju, kas palīdz pārvarēt psihisko barjeru tiem, kuri uzskata, ka viņiem nav attiecīgo spēju. Nodarbību laikā grupā tiek radīta pozitīva atmosfēra, kas ir kā spēle, kas virza uz nepiespiestu mērķa sasniegšanu, jo netiek izdarīta steigā.
       Ir izstrādāti daudzi veidi kā trenēt rokas, bet lai sasniegtu mērķi ir nepieciešami tikai astoņi vingrinājumi, no tiem seši, lai attīstītu pirkstus un divi vingrinājumi plaukstām.
Pirmā nodarbība š.g. 6. augustā no plkst. 11:00 – 13:30.
Pasniedzēja – Ārija Podniece
Maksa Lvl 7.50 par nodarbību.

> RŪNU zintniecības noslēpumi
      Rūnu zintniecība rada labus priekšnoteikumus cilvēka pašizpausmei un ir kā labs padomdevējs cilvēkam konkrētas izvēles situācijas izvērtēšanā. Katrs rūnas simbols kalpo kā līdzeklis, lai meklētu palīdzību, lai saņemtu atbalstu no Visuma potenciāla krātuvēm.
     Mācīsimies izprast rūnu simbolu valodas noslēpumu, lai tajās apslēptos spēkus izmantotu labiem nolūkiem.

Pirmā nodarbība š.g. 6. augustā no plkst. 18:00 – 20:30
Pasniedzēja – Kristīne Dunska ezotērisko zinību un prakstiskās maģijas speciāliste
Maksa Lvl 7.50 par nodarbību.

> NUMEROLOĢIJA

Mēs iepazīstam cilvēka raksturu ar visām viņa īpatnībām un pretrunām. Tomēr pastāv iespēja vēl labāk ielūkoties un izzināt savas dzīves notikumiem attīstības tendences, darbības virzienu un likteni apgūstot numeroloģiju.
      Atliek vienīgi veikt aprēķinus, jo katram ciparam ir sava noteikta enerģētika, kas atspoguļojas cilvēka raksturā un numeroloģija var tikt izmantota kā līdzeklis, lai saprastu savu personību.
       Cilvēka vārds un dzimšanas datums var būt kā atslēga skaitļu noslēpuma atklāšanai un norādīt uz cilvēka nākotnes virzienu.
          Pirmā nodarbība š.g. 8. augustā  no plkst.18:00-21:00

Pasniedzēja: Irēna Maksimenko
Maksa Lvl 7.50 par nodarbību

> TARO PRAKTIKUMS
     Atsaucoties uz izteikto ieinteresētību TARO kāršu pielietošanā, tiek organizēta otra praktiskā apmācība š.g. 13. augustā no plkst. 11:00 – 16:00
Pasniedzēja Anna Teplova
Maksa Lvl 15.00 par nodarbību
Nākot uz nodarbībām individuāli līdzi jābūt savai TARO kāršu kavai.

> Praktiskā maģija sievietes privātajai dzīvei
        Kas tad saistās ar vārdu maģija? Bieži to izprotam kā divu savstarpēju lietu iedarbību uz kādu radušos situācijas neintralizēšanu. Tas nozīmē, ka iedarbojieties uz vienu, tiek aktivizēta cita.  Redzam, ka bieži cilvēka rīcībai ir dotas lielas iespējas, piemērojot lielu koncentrēšanās spēju, ticēt izvirzīto mērķu piepildījumam un nonākt pie iecerētā piepildījuma.
      Saka, ka savietei ir spēcīgākas slieksmes ar Dievišķo, mistisko un nesaredzamo, jo viņai piemīt lielākas intuitīvās spējas un viņa ir savas mājas pavarda un ģimenes sargātāja. Tāpēc bieži tieši no sievietes rīcības ir atkarīgas harmoniskas un laimīgas ģimenes pastāvēšana.
                   Seminārs š.g. 13. augustā no plkst. 11:00 – 13:30
Semināru vada ezotērisko zinību un praktiskās maģijas speciālister Kristīne Dunska
Maksa Lvl 3.50 par semināru

> ASTROGRAFALOĢIJA

Četrunodarbību cikls ASTROGRAFALOĢIJĀ (rokraksta astroloģija) pie pasniedzējas ASTRAS JĒKABSONES.
          Nodarbība paredzēta astroloģiju apguvušajiem interesentiem.
         Pirmā nodarbība š.g.16. augustāno plkst.18:30 - 21:00
Nodarbības maksa Lvl 10.00
Līdzi jābūt jau sagatavotai dzimšanas kartei.

Norises vieta – Rīga, Matīsa ielā 49-3 {ārējo durvju kods 28 (spiest reizē)}

Iepriekšēja pieteikšanās pa telefonu – 26334364