Grāmatas

Literatūra

Tikai pie mums iespējams pasūtīt izglītojošos astroloģijas materiālus latviešu valodā:
(Interesēties pa tālr.: 29130025 vai e-pastu: andris@astrologos.lv)

Nosaukums Apraksts
Aspekts kvinkonss (2) Smalki aprakstīts pretrunīgais 150 grādu aspekts.
Astroloģija (4) Mācību izdevums astroloģijas skolu klausītājiem un tiem, kuri vēlas apgūt astroloģiju pašmācības ceļā.
Astroloģijas filozofija (2) Pārliecinošs darbs visiem, kuri vēlas saprast astroloģijas tūkstošiem gadīgo fenomenu, astroloģijas būtību.
Astroloģijas vēsture (2) Interesanti fakti, pārliecinoši argumenti ikvienam, kurš vēlas pārliecināties ka astroloģijai ir milzīga ietekme uz cilvēces vēstures notikumiem.
Astropsiholoģija ģimenei (6) Lomas ģimenē, attiecības ar vecākiem, interesantas astroloģiskas teorijas - apjomīgs praktizējošu astropsihologu darbs. Visiem, kuri vēlas sakārtot savu dzīvi.
Biznesa astroloģija (4) Astroloģijas praktisks pielietojums uzņēmumu darbības uzlabošanai.
Četras stihijas (2) Enerģētiskā pieeja dzimšanas kartes interpretācijā
Direkcijas (5) Augsta līmeņa prognožu astroloģijas rokasgrāmata praktizējošam astrologam un studentam.
Elektīvā astroloģija (3) Šis izdevums jums palīdzēs izvēlēties labāko laiku lai uzsāktu kādu svarīgu darbu, pirkumiem, kāzām u.t.t. Izmantojams gan iesācējiem, gan profesionāļiem.
Harmonijas (6) Harmoniju principa izpratne un lietošana astroloģiskajā interpretācijā. Kopš 20. gadsimta otrās puses tā ir neatņemama astroloģiskās interpretācijas metode ikvienam astrologam. Lieliski atklāj cilvēka īpašās spējas, talantus. Sevišķi noderīga astropsiholoģijā.
Ļoti labs tulkojums no angļu valodas. Noderīga gan mācību procesā, gan prakstiskajā darbā

Hīrons (4) Asteroīds, kurš iegūst aizvien vairāk piekritēju astrologu vidū. Aprakstīta tā daba dažādās horoskopa kombinācijās, arī aspektos.
Hīrona aspekti (3) Citādāks skats uz Hīrona aspektu interpretāciju. Interesanta rokasgrāmata.
Horoskopa interpretācija (2) Pieredzējušas amerikāņu astroloģes ieteikumi horoskopa dziļā un efektīvā interpretācijā. padomi konsultējiošam astrologam un ikvienam, kurš vēlas saprast kas visupirms ir jāapskata dzimšanas horoskopā.
Horoskopa kvadranti (2) Ļoti nozīmīgi horoskopa interpretācijā ir kvadranti. Ielūkojieties to interpretācijā un jūs daudz labāk izpratīsiet sevi un citus. Izdevumā ir aprakstītas arī minora aspektu konfigurācijas.
Horoskopa mājas.
1. Kvadrants (4)
Lielisks augsta līmeņa izdevums par horoskopa māju būtību un planētām 1., 2. un 3. mājās. Aprakstīti dažādi līmeņi, uzdevumi, realizācijas iespējas, riski. Der gan kā smalks astropsiholoģijas materiāls, gan rokasgrāmata praktizējošam astrologam. Labākais līdz šim iznākušais darbs par šo tēmu. Paredzēti vēl trīs turpinājumi par 2., 3., 4. kvadrantiem.
Ķermeņa astroloģiskie tipi (4) Ķermeņa uzbūves un formu saistība ar astroloģiskajiem faktoriem
Lilita - Melnais Mēness (6) Par Melno Mēnesi jeb Lilitu
Minora aspekti (5) Sīki tiek aprakstītas planētu aspektu mijiedarbības (30, 36, 45, 72, 150 grādi). Lieliska rokasgrāmata ikvienam astrologam.
Mēness dienas (2) Mēness kalendārs, kurā aprakstīta Mēness dienu ietekme uz garīgo, emocionālo sfēru, kā arī uz veselību.
Nonagona grupas aspekti (2) Karmisko aspektu rokasgrāmata (20, 40, 80, 100, 140, 160 grādi). Unikāls izdevums.
Planētas mājās (2) Vienkārši un skaidri aprakstīta visu planētu ietekme katrā horoskopa mājā.
Planētas - māju pārvaldnieki (4) Praktiskajā astroloģijā neviens astrologs neiztiek bez māju pārvaldnieku analīzes. Tukšo horoskopa māju interpretācija un prognozes vispār nav iedomājas bez šīs astroloģijas metodes. Visu 12 māju pārvaldnieki visās 12 mājās! Iesācējiem un praktizējošiem astrologiem.
Planētas un raksturs (3) Nopietns, dziļš un interesants darbs, kurā tiek apskatīti psiholoģisko kompleksu veidošanās un risinājumi.
Praktiskā astroloģija (5) Mācību izdevums astroloģijas skolu klausītājiem un tiem, kuri vēlas apgūt astroloģiju pašmācības ceļā. Ietverti interesanti praktiski padomi no indiešu astroloģijas.
Praktiskā medicīniskā astroloģija (5) Plaša rokasgrāmata ikvienam, kurš vēlas astroloģiju izmantot ārstniecībā.
Prognožu astroloģija (5) Labākā zināmā grāmata prognožu astroloģijā. Amerikāņu astroloģe ar 30 gadu pieredzi dalās zināšanās par tranzītiem un progresijām. Īsts praktiķa šedevrs. Noderēs visiem, kuri vēlas prognozēt. 126 lpp.
Progresijas (5) Apjomīgs un pamatīgs materiāls par prognožu metodi- progresijām. viss, kas nepieciešams, lai spētu pielietot šo neaizvietojamo astroloģisko metodi. noderīgs gan studentiem, gan profesionāliem astrologiem.
Retrogrādās planētas (3) Aprakstītas retrogrāda Merkura, Veneras, Marsa, Jupitera un Saturna izpausmes.
Sabīniešu simboli (2) Katra zodiaka grāda apraksts 20 gs. medija interpretācijā.
Sinastrijas
1. daļa (2)
Planētu nozīme salīdzinot divus partneru horoskopus. Svarīgākie akcenti, pieredzējuša profesionāļa ieteikumi. Īpaši detalizēti aprakstīta Saturna aspektu ietekme.
Sinastrijas
2. daļa - Kompozīti (5)
Ekskluzīvs darbs latviešu valodā. Sinastriskā astroloģija mūsdienās nav iedomājama bez kompozītu kartēm. Viens no labākajiem un jaunākajiem Amerikas astrologu darbiem par šo tēmu. Autors ar ilggadīgu pieredzi apraksta cilvēku saderības faktorus. Piemērota astroloģijas studentiem un praktizējošiem astrologiem.
Solārās kartes (2) Prognožu astroloģijas neatņemama sastāvdaļa - solāri. Praktiska augsta līmeņa rokasgrāmata astrologam.
Svarīgākie planētu aspekti (4) Svarīgākie planētu aspekti ar komentāriem.
Tranzīti un planētas zodiaka zīmēs (2) Planētu interpretācija zodiaka zīmēs - vienkāršā un skaidrā valodā. Jupitera un Saturna tranzītu nozīmes apraksts. Piemērota iesācējiem astroloģijā.
Tranzīti (3) Laba rokas grāmata planētu tranzītu aspektu nozīmes interpretācijā. Noderēs praktizējošiem astrologiem.
Vidējie punkti (4) Lielisks izdevums, kurā smalki aprakstīta divu horoskopa objektu (planēta ar planētu, planēta ar MC vai Asc) interpretācija. Tālāk tiek piedāvātas trešā objekta (planētas vai Asc, MC) interpretācija mijiedarbībā ar šiem objektiem. Lieliski noderēs vidējo punktu interpretācijā, trīs un vairāk planētu aspektu interpretācijā gan natālajā kartē, gan prognozēs, īpaši, izmantojot direkciju metodi.

(Interesēties pa tālr.: 29130025 vai e-pastu: andris@astrologos.lv)